Opetus ja käännökset

Kirjoittamisen lisäksi toinen intohimoni on kielet. Olen asunut Israelissa yhteensä 13 vuotta, osan jo lapsuudessani ja nuoruudessani. Olen käynyt paikallista koulua hepreaksi ja myöhemmin opiskelin The Hebrew Universityssä. Suoritin tutkintoni lisäksi heprean kaikki tasot (alef-vav) ja viimeiseksi olen keväällä 2017 suorittanut samassa yliopistossa hepreanopettajien kurssin. Kieltenopetus Israelissa on viety huippuunsa – onhan maahan tullut useampi miljoona maahanmuuttajaa, joille on täytynyt opettaa kieli nopeasti ja tehokkaasti. Olen seurannut tunteja eri tasoilla ja ihaillut ammattitaitoisten opettajien opetusta, jotka eivät ole vain tehokkaita, vaan myös hauskoja. Toivon, että voin tuoda kursseilleni oppimiani asioita.

Ulpan Ivrit 1-kirja.

Ulpan Ivrit 1-kirja.

Heprean ja englannin yksityisopetusta aikuisille ja lapsille, myös keskustelutunteja.

Hepreaa heinäkuussa Helsingin Raamattukoululla Töölössä. Vastaan alkeista ja kollegani, oma opettajani Yaacov Sarig Israelista opettaa jatkotasoa.

Turussa jatkuvat heprean jatkotason kurssit syksyllä 2017 Turun kesäyliopistolla 

05.09. – 26.09.2017, ti ja ke klo 16.30-19.30

Seuraava kurssi tulossa lokakuun lopussa. Tiedot päivittyvät loppukesästä.

Alkeita opettaa Turussa kollegani Inkeri Tahvainen.

Pääkaupunkiseudulla alkeita pääsee opettelemaan ensimmäistä kertaa myös Kauniaisten kansalaisopistolla. Intensiivikurssi alkaa lokakuussa ja tiedot päivittyvät loppukesästä.

Keväällä 2017 on ilmestynyt Lea Lyytikäisen ja Itzhak Gamzun tekemä Opi hepreaa!-kirja. Otan kirjan pikkuhiljaa käyttöön kursseillani ja se sopii myös itseopiskeluun.

 

Tervetuloa!

 

Julkaisut:

Heprea-suomi matkailusanasto, Zack publishings, 2003, Jerusalem

Luvatun maan Ariel, Kuva ja Sana, 2016, Helsinki

 

Teen myös käännöksiä ja tulkkausta usean vuoden kokemuksella kielipareilla:

heprea-suomi
englanti-suomi

Pyydä tarjous!