Opetus ja käännökset

Kirjoittamisen lisäksi toinen intohimoni on kielet. Olen asunut Israelissa yhteensä 13 vuotta, osan jo lapsuudessani ja nuoruudessani. Olen käynyt paikallista koulua hepreaksi ja myöhemmin opiskelin The Hebrew Universityssä. Suoritin tutkintoni lisäksi heprean kaikki tasot (alef-vav) ja viimeiseksi olen keväällä 2017 suorittanut samassa yliopistossa hepreanopettajien kurssin. Kieltenopetus Israelissa on viety huippuunsa – onhan maahan tullut useampi miljoona maahanmuuttajaa, joille on täytynyt opettaa kieli nopeasti ja tehokkaasti. Olen seurannut tunteja eri tasoilla ja ihaillut ammattitaitoisten opettajien opetusta, jotka eivät ole ainoastaan tehokkaita, vaan myös hauskoja. Toivon, että voin tuoda kursseilleni oppimiani asioita.

Ulpan Ivrit 1-kirja.

Ulpan Ivrit 1-kirja.

Heprean ja englannin yksityisopetusta aikuisille ja lapsille, myös keskustelutunteja

Espoossa Kauklahden kappelilla (Kauppamäki 1, 02780 ESPOO). Lähellä on juna-asema.

Tervetuloa opiskelemaan hepreaa mukavaan porukkaan, jossa harjoitellaan käytännön kielitaitoa erilaisin harjoituksin. Virheitä ei tarvitse pelätä ja arvata saa 🙂
Kurssi jatkuu kahdessa tasossa noin kerran kuussa lauantaisin (28.10, 18.11, 9.12). Keväällä on tarkoitus kokoontua 3-4 viikon välein.
– Klo 12-15 edistyneet, hinta 75 euroa. (Kurssilaiset ovat opiskelleet useamman vuoden ja lukevat kohtalaisen sujuvasti hepreankielisiä tekstejä.) Kurssilla tehdään suullisia ja kirjallisia harjoituksia. Kotitehtäviä tulee reilusti – opiskelijoiden toiveiden mukaan. Kurssikirjat: Opi hepreaa! ja Ulpan Ivrit. Syksyn kurssilla puhumme myös verbiryhmistä.
– Klo 15.30-17 alkeisjatko (opiskelijat hallitsevat paino- ja kursiivikirjaimet, osaavat lukea ja kirjoittaa auttavasti), hinta 39 euroa. Kurssikirja: Opi hepreaa!
Kurssit käynnistyvät jos ryhmään ilmoittautuu vähintään 8 osanottajaa.
Ilmoittautumiset viimeistään 13.10 mennessä! Ilmoittautumiset sähköpostilla
ninarosemaoz (at) gmail.com tai puhelimitse: 0400-803670

 

Turussa jatkuvat heprean jatkotason kurssit syksyllä 2017 Turun kesäyliopistolla 

05.09. – 26.09.2017, ti ja ke klo 16.30-19.30

Seuraava kurssi tulossa lokakuun lopussa.

 

Alkeita opettaa Turussa kollegani Inkeri Tahvainen.

Pääkaupunkiseudulla alkeita pääsee opettelemaan ensimmäistä kertaa myös Kauniaisten kansalaisopistolla. Intensiivikurssi alkaa 30.10.17.

Alkeiskurssin tiedot.

 

Keväällä 2017 on ilmestynyt Lea Lyytikäisen ja Itzhak Gamzun tekemä Opi hepreaa!-kirja. Otan kirjan pikkuhiljaa käyttöön kursseillani ja se sopii myös itseopiskeluun.

 

Tervetuloa!

 

Julkaisut:

Heprea-suomi matkailusanasto, Zack publishings, 2003, Jerusalem

Luvatun maan Ariel, Kuva ja Sana, 2016, Helsinki

 

Teen myös käännöksiä ja tulkkausta (myös asiointitulkkaukset) usean vuoden kokemuksella kielipareilla:

heprea-suomi
englanti-suomi

Pyydä tarjous!

Mainokset