Opetus ja käännökset

Kirjoittamisen lisäksi toinen intohimoni on kielet. Olen asunut Israelissa yhteensä 13 vuotta, osan jo lapsuudessani ja nuoruudessani. Olen käynyt paikallista koulua hepreaksi ja myöhemmin opiskelin The Hebrew Universityssä. Suoritin tutkintoni lisäksi heprean kaikki tasot (alef-vav) ja viimeiseksi olen keväällä 2017 suorittanut samassa yliopistossa hepreanopettajien kurssin. Kieltenopetus Israelissa on viety huippuunsa – onhan maahan tullut useampi miljoona maahanmuuttajaa, joille on täytynyt opettaa kieli nopeasti ja tehokkaasti. Olen seurannut tunteja eri tasoilla ja ihaillut ammattitaitoisten opettajien opetusta, jotka eivät ole ainoastaan tehokkaita, vaan myös hauskoja. Toivon, että voin tuoda kursseilleni oppimiani asioita.

Ulpan Ivrit 1-kirja.

Ulpan Ivrit 1-kirja.

Heprean ja englannin yksityisopetusta aikuisille ja lapsille, myös keskustelutunteja.
Heprean keskustelukurssi, jatkotaso, kokoontuu noin kerran kuussa lauantaisin Espoon Kristillisellä koululla Karamalmilla. Keran juna-asema on vieressä.

Tervetuloa harjoittelemaan puhumista hepreaksi! Käytämme myös puhekieltä ja näemme myös slangisanoja.

3.2.18
24.3.
14.4.
19.5
Klo 12-14

Hinta 60 euroa.

 

Alkeisjatko ja jatkotason ryhmät Espoossa Kauklahden kappelilla (Kauppamäki 1, 02780 ESPOO). Lähellä on juna-asema.

Tervetuloa opiskelemaan hepreaa mukavaan porukkaan, jossa harjoitellaan käytännön kielitaitoa erilaisin harjoituksin. Virheitä ei tarvitse pelätä ja arvata saa 🙂
Kurssi jatkuu kahdessa tasossa noin kerran kuussa lauantaisin . Kevään kerrat:

17.3.
7.4.
12.5

– Klo 11-14 edistyneet. (Kurssilaiset ovat opiskelleet useamman vuoden ja lukevat kohtalaisen sujuvasti hepreankielisiä tekstejä.) Kurssilla tehdään suullisia ja kirjallisia harjoituksia. Kotitehtäviä tulee reilusti – opiskelijoiden toiveiden mukaan. Kurssikirjat: Opi hepreaa! ja Ulpan Ivrit. Syksyn kurssilla puhumme myös verbiryhmistä. 125 euroa
– Klo 14.30-16 alkeisjatko (opiskelijat hallitsevat paino- ja kursiivikirjaimet, osaavat lukea ja kirjoittaa auttavasti). Kurssikirja: Opi hepreaa!
Kurssit ovat käynnistyneet! Ota yhteyttä jos haluat tulla mukaan!
Ilmoittautumiset sähköpostilla
ninarosemaoz (at) gmail.com tai puhelimitse: 0400-803670

 

Turussa jatkuvat heprean jatkotason kurssit keväällä 2018 Turun kesäyliopistossa.

Seuraava kurssi alkaa 18.4.18.

 

Hepreaa Jerusalemissa! 

Lähde mukavaan porukkaan jatkokurssilaisten kanssa opiskelemaan hepreaa Israeliin kesäkuussa 8-18.6.18. Luokkatuntien (yht. 32 h) lisäksi teemme retkiä, tutustumme israelilaiseen ruokaan, käymme torilla ja pidämme yhteisiä illanviettoja. Teemme pidemmän retken Galileaan, jossa tutustumme mm. pohjoisen vihreään luontoon, vierailemme vuohifarmilla, jossa maistelemme vuohenjuustoja ja jatkamme Yarkan druusikylään, jossa kuulemme druusivähemmistön elämästä Israelissa.

Opettajina toimivat Ninarose Maoz ja israelilainen Elisheva Pirard.  Opetus ja majoituspaikkana toimii Abraham Hostel Jerusalemin keskustassa.

Lisätietoja saat sähköpostitse tai soittamalla!

 

Oppimateriaalia

Keväällä 2017 on ilmestynyt Lea Lyytikäisen ja Itzhak Gamzun tekemä Opi hepreaa!-kirja. Otan kirjan pikkuhiljaa käyttöön kursseillani ja se sopii myös itseopiskeluun.

 

 

Julkaisut:

Heprea-suomi matkailusanasto, Zack publishings, 2003, Jerusalem

Luvatun maan Ariel, Kuva ja Sana, 2016, Helsinki

Minun ja valokuvaaja Robert Segerin yhteinen ruokakirja Israelista ilmestyy Readme.fi:n kustantamana keväällä 2018.

 

Teen käännöksiä ja tulkkausta (myös asiointi- ja oikeustulkkaukset) usean vuoden kokemuksella kielipareilla:

heprea-suomi
englanti-suomi

Pyydä tarjous!

Mainokset